Zmena DPH PDF 

Vážený zákazník, prevádzkovateľ parkoviská, správca parkoviska.

 

Dovoľujeme si Vám pripomenúť, že dňa 1. januára 2011 vstupuje do platnosti novela zákona o dani z pridanej hodnoty (DPH), ktorá sa mení z pôvodných 19% na 20%.

S touto novelou je nevyhnutné vykonať niekoľko zmien na Vašom parkovacom systéme. Vzhľadom k tomu, že spoločnosť Villa Pro s.r.o. inštalovala niekoľko stoviek parkovísk, nemalá časť z nich sa nachádza na území Slovenska a naše servisné kapacity sú obmedzené, dávame do pozornosti aktuálne termíny a ceny servisných úkonov (na vyžiadanie). Pre tento servis/službu je potrebné poslať objednávku na Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai alebo na Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai .

Prednostne riešime zákazníkov so zmluvami na servisný paušál, ale všetky termíny sú zatiaľ dostupné aj pre zákazníkov bez zmlúv. Prosíme o pochopenie, ak sa Vám neujde presne ten jeden moment/termín, ktorý požadujete. Žiadosti a objednávky posudzujeme individuálne.

Prijmite náhradné opatrenia, (paragóny, dočasne druhá registračná pokladnica) ak nechcete prestať vyberať v prechodnom období.

Upozorňujeme!!! Pod servisným úkonom sa rozumie len vykonanie zmien v rámci DPH z 19% na 20%. Pri tomto servisnom turné nemôžeme reagovať na iné Vaše požiadavky.

 

S pozdravom

tím Villa Pro s.r.o.

Aktualizované 1.12.2010

 

Search

Anketa

Čo je pre Vás najdôležitejšie pri výbere závory?
 

Login